15 January 2010

Walking Melbourne: A girl and her flute


Lepas habis tengok show tu aku singgah di sini sebentar.



daripada lagu yang beliau mainkan, beliau seorang beginner sebab ada sangkut2. Lagipun lagu yang beliau mainkan semuanya classical muzik. Rasa macam silibus di sini rasanya. Kalau kita belajar muzik di sini, dia akan ajar lagu lagu classical. Mungkin sebab muzik dulu lebih indah dan lebih pure? Aku rasa macam tu. Kalau anda suruh aku bermain gitar, suruh ak main lagu apa, jangan haraplah anda akan mendengar lagu2 terkini. Lagipu kalau main classical, tak perlu menyanyi, horey!

1 DOLLAR UNTUK ADEK CHOMMEL!!






7 comments:

sYeNgEt ke senget?? said...

budak kecik pon nk ngorat.. hahah joke.. btw.. i wish i could play any instrument.. :)

mie said...

mn cukup 1 dolar...
cute tu....
heheheeee

amirulhazwan said...

i can teach u if u want '-'
haha, 1 dollar aka 3 hinggit bnyk dah tu..

––––•(-•.cik.•-)•–––– said...

hahah.
cute girl..
ok la tu leh maen flute..
sy ni haramm..
nak maen pe2 pn xpandai..
(:

Achno said...

violin violin. waaaa!

amirulhazwan said...

cik, tak tau men kan boleh belajar.ha..
ach: knp violin? knp knp?

Achno said...

sy suke violin. :D