14 January 2010

Walking Melbourne City: 10 minutes show

Apa yang ada di City Melbourne? Aa.. ada bangunan dan juga orang2. Bila aku rasa ingin jalan2, aku selalu ke City untuk menonton street performance.

Grab some coins and off we go. Wee~~





First place yang aku sampai ialah Flinders Street Station. Sebabnya, stesen ini terletak di hujung city dan juga naik tram terus dari rumah.





Kebetulan ada show jadi rehatkan punggung yang resah ini sebentar





Ada la dalam 10 minit duduk di sini sampai show dia habis. Kemudian aku bergerak ke arah rumah hanya dengan berjalan kaki. .

Post From My hpcikai

8 comments:

Pakaian Adat Melayu Riau said...

wooooww... seronoknye..... :D
salam ziarah..:D
keep blogging.. :)

amirulhazwan said...

tq.

NuR kHaiRunNiSa said...

baikknyee kau grab some coins and bg kt diorg..menderma amalan mulia..hehe

amirulhazwan said...

sen sen je,
x de nyer dedollar dollar

sYeNgEt ke senget?? said...

hikhikhik..dedollar dedollar..

amirulhazwan said...

suke die dedollar ni kan

sYeNgEt ke senget?? said...

org tak dpt nk gune dedollar.. mmg lah jakun sket.. hehhe

Anonymous said...

As friends live?
[url=http://cubweul.downloaden24.de/54/index.html]crate barrel and x[/url]
[url=http://cuzldhs.de.pl/39/map.html]email pal love t[/url]
[url=http://ctroxkc.einsparen.eu/51/index.html]btopenworld log email d[/url]
[url=http://cysevcu.verausgabt.de/80/map.html]rick santorum senator map d[/url]
[url=http://cuzldhs.de.pl/42/index.html]mobile o2 email i[/url]
[url=http://ctajhmx.xn--gewhnt-yxa.de/54/index.html]aol bulk email 802[/url]
[url=http://cubweul.downloaden24.de/64/map.html]email utilization account i[/url]

Total good