03 May 2009

tak puas ati tol la

Sejak dari dahulu lagi, ya.. sejak dari zaman dahulu kala lagi aku tidak berpuas hati dengan satu perkara ini. Perkara apa? kita tunggu selepas ini!

iklan..iklan..
betulkan selimut jap.
urait.

Saya tidak berpuas hati, bukan tidak tetapi kureng puas hati apabila manusia tidak dapat melakukan sesuatu yang dia minati akibat perlu melakukan sesuatu yang lain.

Sebagai contoh seorang yang suka berbasikal keliling suburb, atau suka bermain volley, atau suka memasak garlic bread, atau suka membaca novel atau suka memacam lagi terpaksa menangguhkan aktivitas akibat perlu membuat reading/asainmen/kuiz online/prelab dan memacam lagi.

Aaa.. kenapa perlu macam ni.

7 comments:

paan said...

no komen...xkan nak korbankan assignment..

amirulhazwan said...

haha, redha..

sYeNgEt ke senget?? said...

aku setuju sgt2!!! hoh! perlu korbankan waktu on9 untuk assignment dan mid term yg nk dkt.. hahhaa

elya~nadia said...

haha.. slagi ko brglar stdent.. mmgle life cmnie..

dun worry.. da jdk bpak owg t.. xde kuiz2 nieh.. xde assgnmnt2 nieh.. bnyk lg krje len ko kne wat..

slmat mnmpuh dunia realiti.. =p

Syafiq Nawi said...

ulloh mulloh kulloh..

amirulhazwan said...

rose: stuju stuju.. mnde..

elya: apa maksud ko jadi bapak? ak kureng memahami. heh,

syaas: ULLOHULLOH!!

sYeNgEt ke senget?? said...

ulloh (ami,syaas 2000brapa ntah)