22 May 2009

Hantu

Seperti biasa

setiap malam Khamis akan dibuat bacaan Yassin di Henry.
Walaupun rumah dekat dengan kawasan kubur yang seluas mata memandang, kami bukan baca Yassin sebab takut vampire atau zombie atau lain lain hantu omputih.

Kalau ikut logika,
cinta ini kadangkala tak ada logika..( Agnes 09)
abaikan.

One more one more,
kalau ikut logika,
Takkan pontianak ngan pocong atau laen laen hantu malaysia leh sesat sini. To support my argument, aku tak pernah jumpa mana mana pusat persediaan untuk sekelian hantu hantu berkenaan untuk fly. INTEG? International Education Ghost? Karut marut semua tuh! Furthermore, ada ke penaja nak support hantu fly ke sini? Ha..

Lagi satu, kalaulah (walaupun Ustazah Azizah tak suka kalau kalau nih), kalaulah ada hantu hantu Malaysia yang dapat fly, ingat senang nak lepas security kat airport Aussie. Memang la orang tak nampak, TETAPI!

tetapi mereka mempunyai anying anying ( anjing dalam bahasa Kelantan) yang pelbagai bentuk, saiz dan warna. Yang lagi hebat! Anying anying ini tidak memakai baju atau seluar apatah lagi selipar jepun atau selipar asadi ultra light (tm). Kan binatang leh tengok antu. Ohoho.

So, konkulusinyia.
perbanyakkanlah membaca Al Quran di dalam rumah. Biar sedikit tetapi konsisten. itu yang penting. Istiqamah. Itu lagi best.

Kruu~~ Kriook~~~
uih, bunyik apa tuh.
uu.. tido ah.

5 comments:

sYeNgEt ke senget?? said...

hantu2 wat preparation kat
intec la.. sbb tu ade kes org nmpk antu kat akasia la
cemara la.. wuuuuu~~

dorg tak naek flight...
terbang sudeyh~ dorg kan float..

erk.. ok2 rose meremang sudah~

amirulhazwan said...

float? tapi speed diorang x laju.
ngahaha.

rasa rasa nek speed boat bule kot sampai..

uu.. meremang sudey

iylia said...

btol la kt sne xde hantu..kat us pun xde sbb antu xde duit nk bli tiket flight

amirulhazwan said...

betul ke US x ada? haha.

baizura_bye said...

hantu yg mabok2 tu adelah.. lg scaryyyy