17 March 2010

result untuk online test experiment genecs kali ke dua ini tidak memuaskan atau sinonimnya kurang memberangsangkan ataupun tidak cukup memuaskan ataupun apa apa sajalah yang sama waktu dengannya kecuali waktu solat.

cuma untuk kali ini tidaklah beberapa kisah sangat tentang markah itu kerana tujuan untuk score telahpun aku tolakkan ke tepi atas beberapa sebab.cuma..

cuma satu perkara yang menerawang difikiran ialah apa lagi yang masih belum mencukupi?apa yang aku fikirkan ialah aku masih belum memahami sepenuhnya subjek ini bak kata mereka belum 'grasp' lagi.

tak apalah. why so serius? bak kata joker.

p/s: not so serius n not so lepak. in the middle. permudahkan segala urusan dan jangan terjunam ke lembah complicated. hmm mungkin ada benar kata dia.

2 comments:

sYeNgEt ke senget?? said...

kata sape?.. ape dia kata?

amirulhazwan said...

ramai senior cakap, nanti kerja tak guna sangat. tak tengok pun result tu.

kecuali kalau memang nak kerja as a researcher. kene la result gegempak.
'-'