01 September 2009

Oh Albert


Sebenarnya, saya pun tak tahu apa tujuan saya membeli buku ini.
Datang ke UniBookshop nak beli paper A4 yang dah habis.
Entah macam mana boleh pulak ada sale kan.
Dan sejak bila terpengaruh dengan perkataan sale kan.
Tak pe la.
AUD 15 je pon.

Life is like riding your bicycle. To keep it balance you must keep moving-Albert Eistein

p/s: Adakah aku akan sehebat beliau? Sama2 kita saksikan

4 comments:

sYeNgEt ke senget?? said...

wuuuuuuuu~~ rambut cm einstein sbb mls sikat...

Asip Hussin said...

tapi basikal kan ade tongkat, even tak bergerak pon still balance. tak pon gune rode sokongan, smpai bile2 pon tak tumbang. i think eistein is wrong la..

ps: aku tertanye2 knp die gune analogi basikal?

RuGGers |8| said...

tol nye
ko ikut sgt ckp mamat tu..kite dh de murata boy kot..xyh kayuh pn lh balance..wakaka

amirulhazwan said...

rose: rambut anda atau rambut saya??

asip: e=mc kuasa 2 is wrong!! aa. die guna analogi tu sbb waktu tu die tgh nek beskal. ada gambo die. nak tgok?? '_'

rodi: oih, murata boy tu mendenye. cam doraemon lak aku dengar.