30 August 2009

Tentang Saya '-'



hehe

13 comments:

Baizura said...

comel gler!

NuR kHaiRunNiSa said...

habis lawakkkkkkkkkk le tuuuu..hahaha.sengal la ko ami..xde keje ke?btw, bela hamster la pulak dahh..

amirulhazwan said...

baizura: ahahaha.

nur eh, nisa: aku nak try apps tu je la. tak tau nak wat pe. ckp pasal diri sendiri sudey. wawawa~

Syafiq Asnawi said...

cacat =C

amirulhazwan said...

alhamdulilah

sYeNgEt ke senget?? said...

sketnye info...nk wat resume slide presentation ke? (lawak ah?)

hak hak hak (ok aku gelak)

amirulhazwan said...

rose: aa~~ manede, aku nak try buh slide kt power point la... uu~~

RuGGers |8| said...

cha,cmne nk add bnde nie?ajar2..neway head blog ko..xd sebab??ha3..jgn slalu mengharap,nnti dikecewakan-motto surau ms spm..ha3..
"xd sebab r weh" (berkata dgn suara y perlahan smbil memalingkan muke ke arah y xpasti)..wahaha..

amirulhazwan said...

oih ko. surau time spm? haha. oih sejak bila ko suka gamelan? haha. cool.

ko gi www.zoho.com , buat slide, publish, embedded kat blog. orait..

RuGGers |8| said...

ak kt utp ni je br berkecimpung dlm gamel2 nie..igt lg seh ahli berdaftar persatuan surau ms tu..syah,ak,ko,amir,topek dgn kelidah..waaa!!rindunye!!

RuGGers |8| said...

jap,ktne weh zoho nie?/ak reg dh..xtau nk p mana naa...

amirulhazwan said...

haha rodi2. ko nak aku post tutorial ke aa?

RuGGers |8| said...

klu ade lg bgus..wakaka