11 June 2009

Penat, ,

Rider War tadi dah habis. Biarlah. Kena belasah habis habisan. Konfem memang kena ambil Rider War tu sekali lagi. Dia belek belek henshin device yang cikai itu. Dia sedar, bukan dia yang cipta rider system ni. Dia sedar rider system ini amanah. Amanah dari Mask Rider Association (MaRA). dah, dah. Tak payah cerita kat sini. Huh ~ ~ esok ada lagi.
Ada la sikit preparation untuk Rider War yang ini. Tau la jugak dia nak tukar rider apa.

huh . .

dia perlukan cuti.

cepat cuti. .

dia tak larat lagi.

Henshin ~ ~ huh. .

2 comments:

sYeNgEt ke senget?? said...

hahahahhahahaha*gulin2
lawak dowh kamen rider
maen gitar...;DD
no offense

amirulhazwan said...

ntah le. .