27 January 2011

sedar tak sedar kelas piano dah sebulan.
untuk peringatan diri sendiri, apa yang dah dipelajari ialah

1. C position
2. staccato
3. G position
4. Middle C
5. ritardando
6. G position with lefh hand an octave higher
7. Damper pedal
8. 8va (play the notes one octave higher than written)
9. Middle D

dll

siapa2 yang nak belajar piano boleh la ke kelas muzik yang berdekatan. Mesti ada satu kat mana2 celah kedai2 yang berderet tu.

yuran yang saya kena rm90 sebulan

kelas untuk adult selalunya private. Boleh tanya dulu.

Advantage belajar piano ialah pada masa yang sama dia akan ajar basic music exp baca music note.


2 comments:

Azza Firza said...

suka ye main piano (:

amirulhazwan said...

Baru je berjinak jinak